Ονειροκρίτης » Σκυλί, σκύλος

Ονειροκρίτης Σκυλί, σκύλος

σκύλος ονειροκρίτης

Τα όνειρα με σκυλιά είναι γενικά καλά όνειρα, αφού και τα σκυλάκια είναι τα αγαπημένα τετράποδα ζωάκια του ανθρώπου μαζί με τις γάτες. Ο σκύλος συμβολίζει την αγάπη και την φιλία, την πίστη και την εμπιστοσύνη, την υπακοή και τη χαρά.Και όμως στην πραγματική ζωή ο σκύλος είναι φίλος και σύντροφος, το ίδιο υποστηρίζει ο ονειροκρίτης ότι σημαίνει το όνειρο με σκυλί. Πάντα, ο σκύλος συμβολίζει τα αληθινά αισθήματα.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη, όταν δεις όνειρο με σκύλο δείχνει ότι θέλεις να νοιώσεις ότι σε αγαπούν και σε προστατεύουν, ενώ παράλληλα θες να δώσεις αγάπη στην οικογένεια και στα κοντινά πρόσωπά σου. Αν δεις όμως ότι ο σκύλος είναι σε κίνδυνο, σημαίνει ότι μια φιλική ή ερωτική σχέση σου θα απειληθεί.

Αν ο σκύλος που θα ονειρευτείς είναι λευκός και φιλικός είναι οιωνός ότι θα έχεις σύντομες εκπλήξεις στον έρωτα. Αντίθετα, μαύρος σκύλος συμβολίζει κάποιον επικίνδυνο εχθρό σου.

Αν δεις όνειρο με σκύλο που γαυγίζει χαρούμενα ή ακούσεις χαρούμενο μουγκρητό σκύλου, σημαίνει ότι θα έχεις απολαύσεις στον έρωτα και στο σεξ αλλά και κοινωνική αναγνώριση.

Αν ονειρευτείς κυνηγόσκυλο αυτό σημαίνει τύχη, ευχάριστες εκπλήξεις και φιλίες που κρατάνε στον χρόνο. Αν δεις λυκόσκυλο σημαίνει ότι πρέπει να επικεντρωθείς στους στόχους σου, ειδικά σε ότι αφορά τη δουλειά σου, διαφορετικά θα έχεις προβλήματα. Αν δεις μικρό σκυλί να σου κάνει παιχνίδια, αυτό δείχνει κάποιον γνωστό σου που σε θέλει πολύ και σκέφτεται εσένα.

Αν δεις ότι εκπαιδεύεις ένα λυκόσκυλο σημαίνει ότι είσαι ανοιχτός σε νέες ιδέες ή ότι επηρεαζεσαι πολύ εύκολα και χρειάζεσαι επιβεβαίωση.

Αν ονειρευτείς σκύλο με ψώρα, να περιμένεις οικονομική αποτυχία.

Ονειρο με κουτάβι

Τα όνειρα με κουτάβια δείχνουν την παιχνιδιάρικη φύση σου και ότι θες να παίζεις παιχνιδάκια. Επίσης, τα κουτάβια σημαίνουν πως οι φιλίες σου θα πάνε καλά και ερωτικά θα έχεις καινουριες γνωριμίες. Αν είσαι παντρεμένη γυναίκα και δεις όνειρο με νεογέννητο κουτάβι, σημαίνει ότι έρχεται μωρό στην οικογένεια. Αν είσαι ανύπαντρη, να περιμένει δαχτυλίδι αρραβώνα ή πρόταση γάμου από τον καλό σου.

Αν ακούσεις σκύλο να γαυγίζει, να ακούσεις μια συμβουλή που θα σου δώσουν οι γονείς ή στενοί συγγενείς σου. Κατά μία άλλη έννοια σκύλος που γαβγίζει, συμβολίζει κάποιον εχθρό σου που σε απειλει αλλα δεν μπορεί να βλάψει.

Αν δεις όνειρο με καχεκτικό ή άρρωστο σκύλο, είναι οιωνός ότι θα σε βρει κάποια αρρώστια ή ότι θα έχεις δυσκολίες στα οικονομικά σου και θα χάσεις λεφτά.

Αν στο όνειρο σου δεις να αγοράζεις σκύλο, σημαίνει ότι έχεις την τάση να θεωρείς τους φίλους σου εξαγοράσιμους ή ότι δεν έχεις φίλους καθόλου.
Αν δεις σπιτάκι σκύλου σημαίνει ότι έχεις μεγάλο πρόβλημα (οικονομικό, ερωτικό ή οικογενειακό) και θα τιμωρηθείς για κάτι άσχημο που έκανες.

Αγριος σκύλος – Κακό σκυλί

Αν δεις όνειρο με άγριο σκύλο έρχονται καυγάδες αλλά θα τους ξεπεράσεις. Το ίδιο ισχύει αν δεις τρελό σκυλί.

Αν ονειρευτείς ότι σου επιτίθεται άγριος σκύλος χωρίς να σε δαγκώσει σημαίνει ότι θα αποκτήσεις έναν εχθρό στο στενό σου περιβάλλον.

Αν όμως ο σκύλος σε δαγκώνει, θα καυγαδίσεις με τον αγαπημένο σου και δύσκολα θα γλυτώσεις τον χωρισμό.

Κατά μία άλλη εξήγηση του ονειροκρίτη, ο άγριος σκύλος που γαβγίζει δείχνει ότι θες να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων.

Αν δεις μαύρο σκύλο με άγριες διαθέσεις, θα έχεις μεγάλα προβλήματα και σοβαρούς καυγάδες στην οικογένεια. Πιθανώς ο μαύρος σκύλος να είναι ο εχθρός που σε κυνηγάει.

Αν στο όνειρό σου μια ολόκληρη αγέλη σκύλων σε απειλεί τότε κάποιοι στο περιβάλλον σου έχουν κάνει κλίκα και σχεδιάζουν άσχημα πράγματα για εσένα.

Νεκρό σκυλί ή φόνος σκυλιού

Αν στο όνειρό σου ακούσεις σκύλο να κλαίει και να ουρλιάζει παραμονεύει κάποιος σοβαρός κίνδυνος και πρέπει να προσέχεις για ατυχήματα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να σκοτώνεις σκυλί, θα πάθεις κάποια ζημιά. Αν ονειρευτείς ότι σκοτώνεις ένα σκύλο που δεν σου έκανε τίποτε θα σε βρει καταστροφή και θα χάσεις λεφτά.

Αν δεις ψόφιο σκύλο, κάποια μεγάλη στενοχώρια θα χτυπήσει την οικογένειά σου και πιθανώς θάνατος για κάποιο συγγενή σου. 

Κατά μία άλλη άποψη, νεκρός σκύλος στο όνειρο σημαίνει ότι θα χάσουμε κάποιο πιστό φίλο.

Αντίθετα αν δεις όνειρο ότι σκοτώνεις ένα άγριο σκυλί σημαίνει ότι θα ξεπεράσεις όλες τις αντίθετες καταστάσεις και θα πετύχεις τους στόχους σου, αρκεί να δείξεις προσήλωση.

Αν δεις όνειρο να σε δαγκώνει σκύλος στο πόδι σημαίνει ότι έχεις προβλήματα στην προσωπική σου ζωή και ή στον εργασιακό σου χώρο από ανταγωνιστές. Πρέπει να μην είσαι διστακτικός αλλά να προχωρήσεις μπροστά (να μην σε κρατάει ο σκύλος πίσω...)

Σχόλια

Γειά σας είδα όνειρο ότι εγώ προσπαθούσα να πάρω από τον σκύλο μου τα 2 κουταβάκια του ενώ στην πραγματικότητα είναι αρσενικό κ πολύ μικρό ακόμη κ ότι λέει μου ορμηξε να με δαγκώσει κ ότι είχε βάλει στο στόμα του το μισό μου χέρι αλλά δεν πονούσα κ απλός είχε το χέρι μου στο στόμα του κ εγώ παρόλα αυτά επέμεναν να πάρω τα κουταβάκια

Γεια σας, είδα στον ύπνο μου ότι καθώς εκλεινα την πορτα για να μπω σπιτι, δεν ειδα τον σκυλο μου που στεκόταν στην πορτα και τον σφήνωσα. Αμέσως άνοιξα τ πορτα για να ελευθερωθεί αλλα ειχε μια πληγή στο στερνό βαθια σαν βαθύ κόψιμο απ οπου ανάβλυζε αιμα , το οποιο εγλειφε. Μεχρι ν φέρω γαζες και να ειδοποιήσω τον κτηνίατρο το σκυλι ειχε γεμίσει αίματα και το αιμα ηταν άφθονο (βαθύ κοκκινο). Μολις το ειδα ξυπνησα.

λοιπον στον ονειρο μου ειδα οτι τα σκυλια ετρωγαν κατι σκοινακια και επερναν φωτια ομως οταν επερναν φωτια δεν σκωτονωντουσαν κουνιοντουσαν με κοιτουσαν τα ματια τους ειχαν φωτια μεσα και το στομα κουνουσαν το κεφαλακι τους και εγω εκλαιγα μετα απο 6 ωρες πεθεναν και το χειροτερο ειδα τον σκυλο μ να τρωει τετοια σκοινακια αλλα δεν πηρε φωτια προσπαθουσα να του τα βγαλω απο την γλωσσα τα εβγαλα αλλα ξαναειχε μετα .ξερετε μετα πηρε κ εκεινος φωτια λογικα δεν το ειδα ολο .ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ .μετα εγω εφαγα τετοιο σκοινακι κ ενοιωσα το στομαχι μ να τρυπαει και να κεγετε τα ματια μου οηραν φωτια φανταστειτε να εχει εσωτερικη φωτια το πρωσοπο σας .

Αν δεις δολοφονημενο το σκυλι ενος γειτονα με κομμενο λαιμο και στο μετωπο του καρφωμενο μαχαιρι τι ακριβως σημαινει? Θα αντιμετωπισω εγω καποιο προβλημα η ο γειτονας που ανηκει το νεκρο σκυλι? Επισης οι ανθρωποι που ειχαν εντονο βημα σαν κατι να ειχαν κανει και απο πισω μια αλλη ομαδα ατομων που τους εδειρε? εγω απλως περπατουσα και τους ειδα λιγο με την ακρη του ματιου δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια συνεχισα κανονικα να περπαταω αυτο τι σημαινει?

Καλημέρα! Είδα ότι διασκέδαζα μαζί με φίλους κ συγγενείς στο προαύλιο του δημοτικού του χωριού λόγω αποκριών (το συνηθίζουμε στο χωριό μου), ξαφνικά βρέθηκε ένα άσπρο με κοντό τρίχωμα σκυλί και άρχισε να μας γαβγίζει άγρια αλλά ορμούσε προς τα εμένα,όταν όμως έφτανε μπροστά μου σταματούσε κ έκανε πάλι πίσω. Τότε βρέθηκε εκεί ο πατέρας μου με ένα μεγάλο ξύλο κ το σκότωσε και ξαφνικά μαύρισε ο ουρανός κ άρχισε να βρέχει.

Είδα ένα όνειρο η εφιάλτη καλύτερα να το πω ξύπνησα κλαίγοντας γιατί έχω μεγάλη αδυναμία στον σκύλο μου.. Ήταν λέει ο σκύλος μου κουτάβι μαζί με άλλον έναν κ πήγα να τα κάνω μπάνιο κατά την διάρκεια αυτή ο ένας σκύλος βρήκε και έφαγε κάτι σαν χλωρίνη σε στερεά μορφή..μολις τ πήρα χαμπάρι έβγαζε αφρούς από τ στόμα και ήταν υπερβολικά άγριος το ίδιο επίσης είχε πάθει και ο σκύλος μου αλλά δεν είχε τόσο πολύ άγρια συμπεριφορά.. Μετά από λίγο έψαχνα να τα βρω το ένα μόλις με είδε γρυλλιζε και μ έκανε επίθεση για να με δαγκώσει αλλά ο δικός μου ήταν σε στυλ παιχνιδιού.. Είχαν παραμορφώνει τα πρωσοπα τους.. Ο ένας πέθανε μετά από λίγο και μετά από λίγες μέρες πέθανε και ο σκύλος μου ενώ τον κρατούσα αγκαλιά.. Κλαίγοντας τελείωσε το όνειρο και κλαίγοντας ξύπνησα

Αν δω ολόκληρη αγελη με μαυρακεντρα σκυλιά να με προστατεύει;

Μαύρα εννοώ

Οταν δις η σκυλιτσα σου να βγάζει αιμα απο κατω τι ειναι δεν θυμαμαι πολυ .

Είδα στον ύπνο μου ότι κάποιος μου έδωσε ένα λευκό σκυλί το οποίο δεν είχε τα μπροστινά πόδια και εγώ το είχα αγκαλιά. Τι σημαίνει αυτό;

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Γίδα, κατσίκα

γίδα, κατσίκι, κατσίκα, ονειροκρίτης
Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ένα νεαρό κατσίκι είναι οιωνός για αρρώστια. Αν έχεις παιδιά, θα πρέπει να προσέξεις γιατί μπορεί να αρρωστήσουν. Αν ονειρευτείς ότι αρμέγεις κατσίκα και...

Στραγάλια

 ονειροκρίτης, στραγάλια,  κουτσομπολιό,
Το όνειρο με στραγάλια δεν είναι καλό όνειρο, γιατί τα στραγάλια υποδηλώνουν λόγια και κακές κουβέντες εναντίον σας. Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να τρως ή να προσφέρεις στραγάλια,...

Βελανιδιά

βελανιδιά, βελανίδια, ονειροκριτης
Αν ονειρευτείτε ένα δάσος από βελανιδιές, είναι σημάδι γονιμότητας, ευτυχίας, και επιτυχιών σε όλους του τομείς της ζωής σας. Βελανιδιά γεμάτη βελανίδια σημαίνει προαγωγή για τους εργαζόμενους και...

Φασόλια

ονειροκρίτης φασόλια
Τα φασόλια είναι μια υπερτροφή με πολλαπλά οφέλη και άφθονες χρήσεις, που όμως υποτιμούμε συχνά. Τα όνειρα με φασόλια έχουν κι αυτά πολλές ερμηνείες. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα φασόλια στα...

Ποδήλατο

ποδήλατο, ονειροκρίτης
Αν δεις στο όνειρό σου ένα ποδήλατο ωραίο και ακριβό, σημαίνει ότι θα έχεις πιθανότητες να κερδίσεις λεφτά από κάποια δουλειά που ετοιμάζεις. Αν δεις πως είσαι ανεβασμένος σε ποδήλατο και κάνεις...