Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Σκυλί, σκύλος

Τα όνειρα με σκυλιά είναι γενικά καλά όνειρα, αφού και τα σκυλάκια είναι τα αγαπημένα τετράποδα ζωάκια του ανθρώπου μαζί με τις γάτες. Ο σκύλος συμβολίζει την αγάπη και τη φιλία, την πίστη και την εμπιστοσύνη, την υπακοή και τη χαρά.Και όμως στην πραγματική ζωή ο σκύλος είναι φίλος και σύντροφος, το ίδιο υποστηρίζει ο ονειροκρίτης ότι σημαίνει το όνειρο με σκυλί. Πάντα, ο σκύλος συμβολίζει τα αληθινά αισθήματα.

Έτσι, κατά τον ονειροκρίτη, όταν δεις όνειρο με σκύλο δείχνει ότι θέλεις να νοιώσεις ότι σε αγαπούν και σε προστατεύουν, ενώ παράλληλα θες να δώσεις αγάπη στην οικογένεια και στα κοντινά πρόσωπά σου. Αν δεις όμως ότι ο σκύλος είναι σε κίνδυνο, σημαίνει ότι μια φιλική ή ερωτική σχέση σου θα απειληθεί.

Αν ο σκύλος που θα ονειρευτείς είναι λευκός και φιλικός είναι οιωνός ότι θα έχεις σύντομες εκπλήξεις στον έρωτα. Αντίθετα, μαύρος σκύλος συμβολίζει κάποιον επικίνδυνο εχθρό σου.

Αν δεις όνειρο με σκύλο που γαυγίζει χαρούμενα ή ακούσεις χαρούμενο μουγκρητό σκύλου, σημαίνει ότι θα έχεις απολαύσεις στον έρωτα και στο σεξ αλλά και κοινωνική αναγνώριση.

Αν ονειρευτείς κυνηγόσκυλο αυτό σημαίνει τύχη, ευχάριστες εκπλήξεις και φιλίες που κρατάνε στον χρόνο. Αν δεις λυκόσκυλο σημαίνει ότι πρέπει να επικεντρωθείς στους στόχους σου, ειδικά σε ότι αφορά τη δουλειά σου, διαφορετικά θα έχεις προβλήματα. Αν δεις μικρό σκυλί να σου κάνει παιχνίδια, αυτό δείχνει κάποιον γνωστό σου που σε θέλει πολύ και σκέφτεται εσένα.

Αν δεις ότι εκπαιδεύεις ένα λυκόσκυλο σημαίνει ότι είσαι ανοιχτός σε νέες ιδέες ή ότι επηρεάζεσαι πολύ εύκολα και χρειάζεσαι επιβεβαίωση.

Αν ονειρευτείς σκύλο με ψώρα, να περιμένεις οικονομική αποτυχία.

Ονειρο με κουτάβι

Τα όνειρα με κουτάβια δείχνουν την παιχνιδιάρικη φύση σου και ότι θες να παίζεις παιχνιδάκια. Επίσης, τα κουτάβια σημαίνουν πως οι φιλίες σου θα πάνε καλά και ερωτικά θα έχεις καινούριες γνωριμίες. Αν είσαι παντρεμένη γυναίκα και δεις όνειρο με νεογέννητο κουτάβι, σημαίνει ότι έρχεται μωρό στην οικογένεια. Αν είσαι ανύπαντρη, να περιμένει δαχτυλίδι αρραβώνα ή πρόταση γάμου από τον καλό σου.

Αν ακούσεις σκύλο να γαυγίζει, να ακούσεις μια συμβουλή που θα σου δώσουν οι γονείς ή στενοί συγγενείς σου. Κατά μία άλλη έννοια σκύλος που γαβγίζει, συμβολίζει κάποιον εχθρό σου που σε απειλεί αλλά δεν μπορεί να βλάψει.

Αν δεις όνειρο με καχεκτικό ή άρρωστο σκύλο, είναι οιωνός ότι θα σε βρει κάποια αρρώστια ή ότι θα έχεις δυσκολίες στα οικονομικά σου και θα χάσεις λεφτά.

Αν στο όνειρο σου δεις να αγοράζεις σκύλο, σημαίνει ότι έχεις την τάση να θεωρείς τους φίλους σου εξαγοράσιμους ή ότι δεν έχεις φίλους καθόλου.
Αν δεις σπιτάκι σκύλου σημαίνει ότι έχεις μεγάλο πρόβλημα (οικονομικό, ερωτικό ή οικογενειακό) και θα τιμωρηθείς για κάτι άσχημο που έκανες.

Άγριος σκύλος – Κακό σκυλί

Αν δεις όνειρο με άγριο σκύλο έρχονται καυγάδες αλλά θα τους ξεπεράσεις. Το ίδιο ισχύει αν δεις τρελό σκυλί.

Αν ονειρευτείς ότι σου επιτίθεται άγριος σκύλος χωρίς να σε δαγκώσει σημαίνει ότι θα αποκτήσεις έναν εχθρό στο στενό σου περιβάλλον.

Αν όμως ο σκύλος σε δαγκώνει, θα καυγαδίσεις με τον αγαπημένο σου και δύσκολα θα γλυτώσεις τον χωρισμό.

Κατά μία άλλη εξήγηση του ονειροκρίτη, ο άγριος σκύλος που γαβγίζει δείχνει ότι θες να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων.

Αν δεις μαύρο σκύλο με άγριες διαθέσεις, θα έχεις μεγάλα προβλήματα και σοβαρούς καυγάδες στην οικογένεια. Πιθανώς ο μαύρος σκύλος να είναι ο εχθρός που σε κυνηγάει.

Αν στο όνειρό σου μια ολόκληρη αγέλη σκύλων σε απειλεί τότε κάποιοι στο περιβάλλον σου έχουν κάνει κλίκα και σχεδιάζουν άσχημα πράγματα για εσένα.

Νεκρό σκυλί ή φόνος σκυλιού

Αν στο όνειρό σου ακούσεις σκύλο να κλαίει και να ουρλιάζει παραμονεύει κάποιος σοβαρός κίνδυνος και πρέπει να προσέχεις για ατυχήματα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να σκοτώνεις σκυλί, θα πάθεις κάποια ζημιά. Αν ονειρευτείς ότι σκοτώνεις ένα σκύλο που δε σου έκανε τίποτε θα σε βρει καταστροφή και θα χάσεις λεφτά.

Αν δεις ψόφιο σκύλο, κάποια μεγάλη στενοχώρια θα χτυπήσει την οικογένειά σου και πιθανώς θάνατος για κάποιο συγγενή σου. 

Κατά μία άλλη άποψη, νεκρός σκύλος στο όνειρο σημαίνει ότι θα χάσουμε κάποιο πιστό φίλο.

Αντίθετα, αν δεις όνειρο ότι σκοτώνεις ένα άγριο σκυλί σημαίνει ότι θα ξεπεράσεις όλες τις αντίθετες καταστάσεις και θα πετύχεις τους στόχους σου, αρκεί να δείξεις προσήλωση.

Αν δεις όνειρο να σε δαγκώνει σκύλος στο πόδι σημαίνει ότι έχεις προβλήματα στην προσωπική σου ζωή και ή στον εργασιακό σου χώρο από ανταγωνιστές. Πρέπει να μην είσαι διστακτικός αλλά να προχωρήσεις μπροστά (να μη σε κρατάει ο σκύλος πίσω...)

Σχόλια3

Ανώνυμος

πριν από 2 χρόνια 7 μήνες

Είδα ότι βρισκόμουν στη κουζίνα του εστιατορίου που δουλεύω και με κυνηγούσαν κατσαρίδες τεράστιες (δεν έχουμε κατσαρίδες καθόλου) άρχισα να ανοίγω όλες τις φωτιές και να τις καίω ( Γκρίλ γκάζι κλπ) σε μια φάση ενώ γινόταν αυτό βλέπω πάνω στη φωτιά δεν ήταν κατσαρίδα αλλά ένα κουτάβι το πήρα κατευθείαν το περίθαλψα και ευτυχώς είχε μια μικρή γρατζουνιά μόνο... Μετά είδα ότι το υιοθέτησα και δεν το άφηνα πότε από τα χέρια μου.. ήταν το πιο γλυκό πλασματακι του κόσμου ίσα με τη χούφτα μου... Το σκέφτομαι όλη μέρα τι να σημαίνει άραγε;

Ανώνυμος

πριν από 2 χρόνια 8 μήνες

Είδα στον ύπνο μου μαύρο μεγάλο σκύλο που δεν ήταν άγριος αλλά φιλικός . Τι σημαίνει;

Αναστασία

πριν από 2 χρόνια 11 μήνες

Καλησπερα, είδα ενα όνειρο εχθές. Ήμουν στο νησι μου, στη σεριφο, δεν θυμάμαι ποιος αλλος ήταν εκεί. Γενικά πολύς κόσμος και πολλα σκυλιά. Ήταν και η αδερφή μου και η μητέρα μου εκεί αλλά προς στο τέλος εμφανίστηκαν, παρόλα αυτα γνώριζα κάπως ότι ήταν επο την αρχή εκεί.. οσως το ένιωθα; Δεν ξερω. Ήμασταν όλοι στη χώρα του νησιού και Ενώ το νησι δεν έχει τόσα πολλα αδέσποτα σκυλιά, είδα ότι μαζεύτηκε παααρα πολύς κόσμος και τα πλύνανε ωσπου έγιναν ολα πεντακάθαρα και οποιος ήθελε έπαιρνα όσα ήθελε.. μεσα από τις διάφορες έννοιες καταλαβα ότι ίσως να σκέφτομαι την οικογένεια μου γιατί έχει γενέθλια η μητέρα μιυ σήμερα και δεν μπορώ να είμαι εκεί μαζί της και το σκέφτηκα αρκετά εχθές. Ενώ δεν έχουμε τόσο καλή σχέση, αισθάνθηκα άσχημα γιατί κανονιζαμε να της κάνουμε κάτι με την αδερφή μου. Τέλος παντων, το τέλος ήταν λίγο περίεργο αλλά τελικά πήραμε έναν σκύλο. Ήθελα να παρουμε και έναν άλλον, πιο μικρό σε ηλικία(κάπως κουτάβι) όμως το διαλεξε μια αλλη οικογένεια και έμεινα με το παραπανω που δεν το ειχα όμως αγαπούσα το άλλο. Να σημειώσω ότι ολα τα σκυλιά ήταν λαμπραντορ ή Γκόλντεν ριτριβερ(ενα από τα δυο) καθαρόαιμα ή και ημίαιμο αλλά λίγο. Δεν έχω ιδέα γιατί χαχαχ. Επισης, από την αρχή που ημασταν εκεί πανω, κατά κάποιο τρόπο γνωρίζαμε ότι κάποια από τα σκυλι, έστω ενα, ανήκε/αν σε κάποιον από τον κοσμο. Ότι ολα ειχαν κατα κάποιο τρόπο αφεντικά. Όμως ελάχιστα ειχαν κολάρο παι τα περισσότερα ήταν ίδια, οπότε δεν καταλαβαίναμε ποιο ήταν ποιανου. Όμως ξέραμε λίγο ότι το κουτάβι που ήθελα ήταν δικό μας. Είδαμε όμως ότι μια οικογένεια το ήθελε και το αγάπησε και τους αφήσαμε να το πάρουν και άμα τελικά δεν το ηθελαν τους είπαμε να μας το επιστρέψουν. Αυτα γενικά, δεν έβγαλα και πολύ νόημα αλλά ναι. Ευχαριστώ!