Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Σκυλί, σκύλος

Τα όνειρα με σκυλιά είναι γενικά καλά όνειρα, αφού και τα σκυλάκια είναι τα αγαπημένα τετράποδα ζωάκια του ανθρώπου μαζί με τις γάτες. Ο σκύλος συμβολίζει την αγάπη και τη φιλία, την πίστη και την εμπιστοσύνη, την υπακοή και τη χαρά.Και όμως στην πραγματική ζωή ο σκύλος είναι φίλος και σύντροφος, το ίδιο υποστηρίζει ο ονειροκρίτης ότι σημαίνει το όνειρο με σκυλί. Πάντα, ο σκύλος συμβολίζει τα αληθινά αισθήματα.

Έτσι, κατά τον ονειροκρίτη, όταν δεις όνειρο με σκύλο δείχνει ότι θέλεις να νοιώσεις ότι σε αγαπούν και σε προστατεύουν, ενώ παράλληλα θες να δώσεις αγάπη στην οικογένεια και στα κοντινά πρόσωπά σου. Αν δεις όμως ότι ο σκύλος είναι σε κίνδυνο, σημαίνει ότι μια φιλική ή ερωτική σχέση σου θα απειληθεί.

Αν ο σκύλος που θα ονειρευτείς είναι λευκός και φιλικός είναι οιωνός ότι θα έχεις σύντομες εκπλήξεις στον έρωτα. Αντίθετα, μαύρος σκύλος συμβολίζει κάποιον επικίνδυνο εχθρό σου.

Αν δεις όνειρο με σκύλο που γαυγίζει χαρούμενα ή ακούσεις χαρούμενο μουγκρητό σκύλου, σημαίνει ότι θα έχεις απολαύσεις στον έρωτα και στο σεξ αλλά και κοινωνική αναγνώριση.

Αν ονειρευτείς κυνηγόσκυλο αυτό σημαίνει τύχη, ευχάριστες εκπλήξεις και φιλίες που κρατάνε στον χρόνο. Αν δεις λυκόσκυλο σημαίνει ότι πρέπει να επικεντρωθείς στους στόχους σου, ειδικά σε ότι αφορά τη δουλειά σου, διαφορετικά θα έχεις προβλήματα. Αν δεις μικρό σκυλί να σου κάνει παιχνίδια, αυτό δείχνει κάποιον γνωστό σου που σε θέλει πολύ και σκέφτεται εσένα.

Αν δεις ότι εκπαιδεύεις ένα λυκόσκυλο σημαίνει ότι είσαι ανοιχτός σε νέες ιδέες ή ότι επηρεάζεσαι πολύ εύκολα και χρειάζεσαι επιβεβαίωση.

Αν ονειρευτείς σκύλο με ψώρα, να περιμένεις οικονομική αποτυχία.

Ονειρο με κουτάβι

Τα όνειρα με κουτάβια δείχνουν την παιχνιδιάρικη φύση σου και ότι θες να παίζεις παιχνιδάκια. Επίσης, τα κουτάβια σημαίνουν πως οι φιλίες σου θα πάνε καλά και ερωτικά θα έχεις καινούριες γνωριμίες. Αν είσαι παντρεμένη γυναίκα και δεις όνειρο με νεογέννητο κουτάβι, σημαίνει ότι έρχεται μωρό στην οικογένεια. Αν είσαι ανύπαντρη, να περιμένει δαχτυλίδι αρραβώνα ή πρόταση γάμου από τον καλό σου.

Αν ακούσεις σκύλο να γαυγίζει, να ακούσεις μια συμβουλή που θα σου δώσουν οι γονείς ή στενοί συγγενείς σου. Κατά μία άλλη έννοια σκύλος που γαβγίζει, συμβολίζει κάποιον εχθρό σου που σε απειλεί αλλά δεν μπορεί να βλάψει.

Αν δεις όνειρο με καχεκτικό ή άρρωστο σκύλο, είναι οιωνός ότι θα σε βρει κάποια αρρώστια ή ότι θα έχεις δυσκολίες στα οικονομικά σου και θα χάσεις λεφτά.

Αν στο όνειρο σου δεις να αγοράζεις σκύλο, σημαίνει ότι έχεις την τάση να θεωρείς τους φίλους σου εξαγοράσιμους ή ότι δεν έχεις φίλους καθόλου.
Αν δεις σπιτάκι σκύλου σημαίνει ότι έχεις μεγάλο πρόβλημα (οικονομικό, ερωτικό ή οικογενειακό) και θα τιμωρηθείς για κάτι άσχημο που έκανες.

Άγριος σκύλος – Κακό σκυλί

Αν δεις όνειρο με άγριο σκύλο έρχονται καυγάδες αλλά θα τους ξεπεράσεις. Το ίδιο ισχύει αν δεις τρελό σκυλί.

Αν ονειρευτείς ότι σου επιτίθεται άγριος σκύλος χωρίς να σε δαγκώσει σημαίνει ότι θα αποκτήσεις έναν εχθρό στο στενό σου περιβάλλον.

Αν όμως ο σκύλος σε δαγκώνει, θα καυγαδίσεις με τον αγαπημένο σου και δύσκολα θα γλυτώσεις τον χωρισμό.

Κατά μία άλλη εξήγηση του ονειροκρίτη, ο άγριος σκύλος που γαβγίζει δείχνει ότι θες να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων.

Αν δεις μαύρο σκύλο με άγριες διαθέσεις, θα έχεις μεγάλα προβλήματα και σοβαρούς καυγάδες στην οικογένεια. Πιθανώς ο μαύρος σκύλος να είναι ο εχθρός που σε κυνηγάει.

Αν στο όνειρό σου μια ολόκληρη αγέλη σκύλων σε απειλεί τότε κάποιοι στο περιβάλλον σου έχουν κάνει κλίκα και σχεδιάζουν άσχημα πράγματα για εσένα.

Νεκρό σκυλί ή φόνος σκυλιού

Αν στο όνειρό σου ακούσεις σκύλο να κλαίει και να ουρλιάζει παραμονεύει κάποιος σοβαρός κίνδυνος και πρέπει να προσέχεις για ατυχήματα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να σκοτώνεις σκυλί, θα πάθεις κάποια ζημιά. Αν ονειρευτείς ότι σκοτώνεις ένα σκύλο που δε σου έκανε τίποτε θα σε βρει καταστροφή και θα χάσεις λεφτά.

Αν δεις ψόφιο σκύλο, κάποια μεγάλη στενοχώρια θα χτυπήσει την οικογένειά σου και πιθανώς θάνατος για κάποιο συγγενή σου. 

Κατά μία άλλη άποψη, νεκρός σκύλος στο όνειρο σημαίνει ότι θα χάσουμε κάποιο πιστό φίλο.

Αντίθετα, αν δεις όνειρο ότι σκοτώνεις ένα άγριο σκυλί σημαίνει ότι θα ξεπεράσεις όλες τις αντίθετες καταστάσεις και θα πετύχεις τους στόχους σου, αρκεί να δείξεις προσήλωση.

Αν δεις όνειρο να σε δαγκώνει σκύλος στο πόδι σημαίνει ότι έχεις προβλήματα στην προσωπική σου ζωή και ή στον εργασιακό σου χώρο από ανταγωνιστές. Πρέπει να μην είσαι διστακτικός αλλά να προχωρήσεις μπροστά (να μη σε κρατάει ο σκύλος πίσω...)

Σχόλια3

Κατερίνα

πριν από 9 χρόνια 11 μήνες

Είδα στον ύπνο μου ότι το σκυλάκι μου, ένα μικρό λευκό κανίς, ήταν θυμωμένο μαζί μου. Ξαφνικά όμως, το βρήκαμε με τη μητέρα μου πεθαμένο μέσα με μια σακούλα με αίματα. Η μητέρα μου έβαλε τις φωνές κι εγώ έκλαψα. Αργότερα ξαναζωντάνεψε και ήταν σαν ζόμπι. Φοβήθηκα από τη μία αλλά χάρηκα κιόλας από την άλλη. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

Δέσποινα

πριν από 9 χρόνια 11 μήνες

Εγώ αρχικά είδα τα δύο άσπρα σκυλιά που ήδη έχω (τσοπανοσκυλα) μαζί με ένα άλλο λίγο μικρότερο από αυτά μαύρο (που εμφανίστηκε σε όνειρο μου πριν 4 μέρες) να είναι στην αυλή μας. Μετα έξω από την περίφραξη ήρθε ένα άλλο μαύρο και άρχισαν να γαυγιζουν. Τότε το δικό μου μαύρο με κάποιο τρόπο πέρασε το άγνωστο σκυλί μέσα στην αυλή και το άσπρο θηλυκό το κατασπαραξε (το άγνωστο) .Και αμέσως μετά από αυτό βλέπω οτι το θηλυκό μου έχει δαγκώθει άσχημα στην κοιλιά. Μετά αφού φωνάζουμε γιατρό γίνεται απευθείας καλά και αρχίζουν να περιπλανιουνται στην αυλή και τα 3 δικά μου και με τον πατέρα μου βλέπουμε ένα μεγάλο σκύλι τύπου μωλοσου μέσα στην αυλή και τρέχουμε να το διώξουμε και ξαφνικά εξαφανίζονται όλα τα σκυλιά και δεν τ βρίσκουμε (και τ δικα μας).Στην αυλή βρίσκουμε μόνο 2 κύριους να βγάζουν βόλτα τα δικά τους σκυλιά (μεγαλόσωμα) και οταν τους ρωτάμε αν είδαν κάτι μας στέλνουν προς μια κατεύθυνση που δεν έχει τίποτα. Συν ότι 2-3 φορές στο όνειρο έβλεπα την γιαγιά μου που ζει να κρατά ένα μικρό σκυλί (όχι κουτάβι) βρεγμένο προσπαθώντας να το προστατέψει από όλα αυτα. Τι σήμαινει όλο αυτό ??

Μαρία

πριν από 9 χρόνια 12 μήνες

Καλησπέρα!Ειδα στον ύπνο μου ότι οδηγούσα για να παω στην δουλειά μου κ βρέθηκα σε έναν δρόμο που είχε παρά πολλά όμορφα κουταβακια κ εγω επειδή δεν ήθελα να τα τρομάξω έστριψα σε έναν άλλον δρόμο που ήταν γεμάτο γάτες έκλεισα τα παράθυρα κ ξεκίνησα να διασχίζω τον δρόμο με της γάτες πολυ προσεκτικά όμως διότι δεν ήθελα να τις πατησω κ έτσι τα κατάφερα χωρίς να τραυμάτισω καμία κ στην άκρη του δρόμο ήρθε κ στάθηκε έναν κόκορας πάνω στο παμπριζ κ ενώ εγω διαζομουν να φτάσω στην δουλειά μου δεν μπορούσα να φύγω χωρίς να τον κατεβάσω όμως φοβόμουν πολυ να τον ακουμπησω κ αγχονομουν ότι θα τον ψάχνουν στο κοτετσι του κ δεν ήθελα να ειμαι εγω αυτή που θα τον είχε κλέψει μέχρι που φώναξα ένα όνομα στο σπιτι που ήταν μπροστά μου κ βγήκε ένας γνωστός κ με βοήθησε να κατεβάσουμε το κόκορα χωρίς να πάθει κατι κ ξαφνικά μεταμορφώθηκε σε παιδί κ συγκεκριμένα δικό του κ μου είπε ότι είναι καλός μαθητής αλλά τρώει πολυ το έδωσα μια καραμέλα για επιβράβευση κ του ευχήθηκα καλή σχολική χρόνια κ συνέχισα την πορεία μου για την δουλειά μου!