Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Κλάμα

Αν δεις κλάμα στο όνειρό σου, η ερμηνεία εξαρτάται από το γιατί κλαις.

Κατά τον ονειροκρίτη, στη γενική περίπτωση, κλάμα από πόνο σημαίνει χαρά και ευτυχία ενώ αντίθετα το κλάμα από χαρά ή γλέντι ή από κάποιο αστείο, είναι οιωνός για λύπη. Δηλαδή, η ερμηνεία είναι αντίθετη από αυτό που νιώθεις στο όνειρο όπου κλαις.

Αν είσαι γυναίκα και δεις στο όνειρό σου να κλαις εσύ και είναι από χαρά, τότε θα σου έρθουν όλα καλά στην οικογένειά σου.

Αν όμως δεις τον άντρα σου να κλαίει, σημαίνει ότι δε νιώθει καλά μαζί σου και ίσως σε απατάει. Γενικά, αν δούμε στο όνειρό μας να κλαίει ο σύντροφός μας η ερμηνεία του ονειροκρίτη είναι ότι το άτομο αυτό νιώθει ότι πιέζεται και ψάχνει για διέξοδο σε κάποιο πρόβλημα.

Αν δεις φίλο σου να κλαίει, θα έχεις άσχημα μαντάτα γι' αυτόν, γιατί ίσως να τον βρει αρρώστια ή οικονομικό πρόβλημα.

Επίσης, αν δεις στο όνειρό σου μια νύφη να κλαίει, την περιμένουν άσχημες εξελίξεις στο γάμο της ή στη σχέση της.

Αν ονειρευτείς ένα μικρό παιδί να κλαίει, αυτό έχει συνήθως την ερμηνεία ότι αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα και δεν ξέρεις πως να το λύσεις. Εναλλακτικά, όμως, αν δεις κλάμα από μικρό παιδί και του συμπαραστέκεσαι αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα βοηθήσεις κάποιον δικό σου άνθρωπο στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Τέλος, αν δεις κλάμα από μωρό και περιμένεις να γεννήσεις, αυτό δείχνει καλό τοκετό. Αν έχεις παιδιά και δεις κλάμα, αυτό κατά τον ονειροκρίτη δείχνει προσωρινά προβλήματα ή δυσκολίες που όμως θα ξεπεράσεις.

Σχόλια3

Αθηνά

πριν από 4 χρόνια 6 μήνες

Είδα στον ύπνο μου μια αγαπημένη μου καθηγήτρια να με κοιτάζει και να κλαίει. Πήγα κοντά της την αγκάλιασα και της είπα ότι μην ανησυχείτε όλα καλά περαστικά κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι πάρα πολύ καλά. Εκείνη δακρυσμένη με αγκάλιασε και μου είπε ευχαριστώ. Ο άντρας της στην πραγματικότητα είναι άρρωστος αρκετά σοβαρά. Εντωμεταξύ αυτή η σκηνή συνέβη στο παλιό μου Δημοτικό στο οποίο εκείνη δεν δούλευε ποτέ και ήταν και κάποιοι άλλοι συμμαθητές μου από το Λύκειο μου που δεν ήταν ποτέ εκεί και απλά μας παρατηρούσαν. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό το όνειρο? Αν μπορούσατε να μου το εξηγήσετε γιατί με τάραξε πολύ γιατί είναι μια αγαπημένη μου καθηγήτρια και ήμουν και εγώ πολύ στεναχωρημένη όταν ξύπνησα που το είδα ευχαριστώ πολύ ❤

Νίκος

πριν από 4 χρόνια 7 μήνες

Ειδα όνειρο οτι η γυναικα μου εκλαιγε την στιγμη που πηγαιναμε να κανουμε ερωτα στο κρεβάτι!!τι μπορει να σημαίνει αυτό το όνειρο??

Βίκυ

πριν από 4 χρόνια 8 μήνες

Είδε ο σύζυγός μου στον ύπνο του, ότι πυροβόλησα έναν γύφτο στο κεφάλι και με συλλάβανε. Εκείνος έκλαιγε και παρακαλούσε τους αστυνομικούς και τους έλεγε ότι έχουμε δυο παιδιά κι εκείνοι γέλαγαν... Τι μπορεί να σημαίνει;