Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Πατέρας

Σε όλες τις κοινωνίες, ο πατέρας όπως και η μητέρα είναι κέντρο αναφοράς για την οικογένεια, θεμέλιος λίθος, άξονας σταθερότητας και προστασίας για την οικογένεια και τα παιδιά. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον πατέρα μας.

Έτσι, αν ονειρευτείτε τον πατέρα σας σημαίνει ότι έχετε υποστήριξη και προστασία.

Αν δείτε όνειρο με τον πατέρα σας νεκρό ενώ είναι ζωντανός, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο: ο πατέρας θα έχει μακροζωία και θα ζήσει ευτυχισμένος.

Αν ονειρευτείτε τον πατέρα σας να περνάει κακουχίες, βασανισμούς ή να διέρχεται από φωτιά, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε οικογενειακές δυσκολίες.

Αν δείτε στο όνειρό σας το πέσιμο του πατέρα σας από σκάλα ή από μπαλκόνι ή ακόμα και πτώση στο κενό/γκρεμό, ίσως πρέπει να ανησυχείτε για αυτόν για κάποιον πρόβλημα υγείας.

Αν στο όνειρό σας δείτε τον πατέρα σας να λαμβάνει από κάποιον λεφτά, δεν είναι καλό. Σημαίνει ότι κάποιος επιχειρεί να τον εξαπατήσει και, αντίθετα με αυτό που είδατε, κατά πάσα πιθανότητα θα χάσει λεφτά ή τη δουλειά του.

Αν ο πατέρας σας είναι καλά στην υγεία του αλλά τον δείτε στο νοσοκομείο ή στο κρεββάτι άρρωστο ή να χάνει αίμα, υπάρχουν δύο εξηγήσεις: είτε ότι θα αρρωστήσει είτε ότι φοβάστε για την υγεία του και τον σκέφτεστε συνέχεια.

Αν δείτε τον πατέρα σας να δίνει φιλί στη μητέρα σας, σημαίνει ότι ο γάμος τους πηγαίνει τέλεια και είναι ευτυχισμένοι μαζί. Αν όμως οι γονείς σας έχουν χωρίσει και δείτε αυτό το όνειρο, συμβολίζει το απωθημένο που έχετε για τον χωρισμό των γονιών σας.

Αν ονειρευτείτε τον πατέρα σας μέσα σε θάλασσα φουρτουνιασμένη να ζητάει βοήθεια, σημαίνει ότι έρχεται μεγάλη καταστροφή και θα πρέπει να φυλαχτείτε κι εσείς και να προφυλάξετε τον πατέρα σας. Το ίδιο ισχύει αν δείτε τον πατέρα σας να έχει πέσει σε πηγάδι: συμβολίζει το αδιέξοδο στο οποίο έχει βρεθεί.

Σχόλια3

Κωνσταντινα

πριν από 1 μήνας 2 εβδομάδες

Είδα τον πατέρα μου ! Έχει φύγει 22 χρόνια να μου λέει για ένα χαρτί που μου έδωσε αυτό να βρω !!! Και του είπα αυτό που μου λες πως με αγαπάς ;; Όχι το άλλο !! 😢

EVANGELIA

πριν από 1 χρόνο 5 μήνες

ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΓΡΑΦΕ 3290 ΕΥΡ

Πόσα κουστούμια αγόρασε είναι τρεις αριθμοί 14 , 17 και ο αριθμός από τα κουστούμια τι σημαίνουν αυτοί οι αριθμοί για εσένα; Οταν εσύ ήσουνα 31 χρόνο τι είχε γίνει τότε ; Νέα σου φέρνει ο πατέρας σου κάποια νέα απλά δεν μπορεί να στο πει και έρχεται να σε δει το σπίτι μέσα ήταν φωτεινό η σκοτάδι ; Επισεις βγαίνουν και άλλοι αριθμοί 5,8,4 Ο αριθμός 3290 δεν είναι αριθμός έχει αξία αυτός 5+9=14 επίσης που βγαίνει από την τελική τιμή από τα κουστούμια . Να ξέρεις πως μια ψυχή δεν πεθαίνει το σώμα απλά χάνεται αν ζεις μια περίοδο αναζήτησης και ότι τίποτα δεν πάει όπως το θες επειδή κάτι σου λείπει καταβαθος έχει έρθει η χρονική περίοδο να ολοκληρώσεις τους στόχους και τα όνειρα σου οποία και αν είναι αυτά ότι και να έκανες μέχρι σήμερα . Δώσε πίστη στα πιστεύω σου μην πονηρεύεσαι από της φωτιές πάντα θα υπάρχουν πρέπει να δεις καθαρά και να προσεύχεσαι για τον πατέρα σου στον Θεό όπως προσεύχεται αυτός για εσένα ακόμα και σήμερα όλα είναι υπαρκτά άκρη να πιστεύεις στην δύναμη της ψυχής σου τίποτα δεν θα σε γονατίσει ξανά.Αν θες φυσικά δεν αναγκάζεσαι να προσεύχεσαι για τον πατέρα σου η αγάπη το κάνει αυτό . Καλή συνέχεια να έχεις στην ζωή σου ο άρχων Μιχαήλ να σε αγκαλιάζει με τα φτερά του

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Ένα κουτί  γεμάτο με αχρησιμοποίητα σπίρτα, σημαίνει ότι θα βιώσεις μια μεγάλη απογοήτευση είτε στον έρωτα είτε στην οικογένεια είτε στα επαγγελματικά σου.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με οικογένειες απεικονίζουν ακριβώς τις πραγματικές καταστάσεις που βιώνουμε στις οικογένειες μας.

Το ψάρεμα είναι μία ασχολία που συνδυάζει την ηρεμία και την υπομονή. Μάλιστα, όταν η ψαριά είναι καλή για τον ψαρά, είναι επιτυχία και φέρνει σίγουρα ευμάρεια μια και τα ψάρια που έπιασε μπορεί να τα φάει ή να τα πουλήσει για να βγάλει λεφτά.

Τα κάστανα είναι χειμωνιάτικοι ξηροί καρποί με πλούσια γεύση και νοστιμιά, αρκετές θερμίδες, μεγάλη διατροφική αξία αλλά και οφέλη για την υγεία. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τα κάστανα στα όνειρά μας;

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε τους γονείς σας στο όνειρό σας αυτό σημαίνει διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το πως τους είδατε.

Όνειρο με διφορούμενη ερμηνεία. Αν δείτε όνειρο με συγγενείς, αυτό άλλες φορές σημαίνει χαρά και αγάπη. Άλλες φορές όμως οι συγγενείς δείχνουν φιλονικίες, έριδες για περιουσιακά θέμα και σύγκρουση συμφερόντων.